Munkamódszer

Pénzügyei márpedig mindenkinek vannak! Ha már hoztál pénzügyi döntéseket a múltban, akkor abban segítünk, hogy megvizsgáljuk meglévő programjaidat és szükség esetén optimalizáljuk azokat. Ha még a komolyabb döntések előtt állsz, akkor pedig egy teljeskörű pénzügyi elemzés- és tanácsadás keretein belül segítünk meghozni azokat.

 


Hogyan tudjuk személyre szabottan kiválasztani az adott családnak a megfelelő megoldásokat?


 

Munkamódszerünk egyszerű, mégis alapos. Ahhoz, hogy megismerjük a Ti céljaitokat, először egy igényfelmérést végzünk, ahol részletesen kitérünk minden kérdésre, ami egy család pénzügyi életében felmerülhet. Ezután, a piaci lehetőségeket megvizsgálva, tanácsadás keretein belül vázoljuk a különböző lehetőségeket és természetesen segítünk a kivitelezésben. Független tanácsadó cégként, lehetőségünk van arra, hogy objektíven választhassuk ki az adott család számára megfelelő megoldásokat.

Munkánk egyik legfontosabb pontja és egyben a minőség garanciája is, a hosszú távú érdekképviselet. Ez, a pénzügyi terv utánkövetését, szükség esetén (élethelyzet változások, aktuális pénzpiaci változások, stb.) módosítását jelenti, hiszen egy család pénzügyi élete dinamikusan változik. Ügyfeleinkkel bizalmas, kölcsönös kommunikáción alapuló, jó kapcsolatot ápolunk és bármilyen szakmai kérdésben készséggel állunk rendelkezésükre.

Munkamódszer
Munkamódszer

Apró Léptek

A pénzügyi tudatosságnak kiemelkedő szerepe van gyermekeinkre nézve, hiszen jövőjük szabadsága, szakmai lehetőségeik függnek tőle. Ezért hoztuk létre az Apró Lépteket, amelynek legfőbb célja a szülők teljeskörű tájékoztatása és szakmai támogatása a témában, valamint egy tudatosan gondolkodó szülői közösség kiépítése.

Tippek, trükkök, rendezvények