ADVENTI AJÁNDÉKOK I.

Többszázezres lehetőségek MOST - regisztrálj és élj velük!

Százezres Adventi Ajándékok az Apró Léptektől!

 

Tapasztalatból vagy hallomásból, de mindannyian tudjuk, hogy bizony sok-sok tervezett és váratlan kiadás merül fel babaváráskor. Erről ITT és következő posztjainkban is olvashatsz részletesen. Azt azonban kevesen tudják, hogy egy kis családi összefogással akár több százezer forinttal növelhetjük a bevételi oldalt, ha időben megtesszük a szükséges lépéseket.

 

Egy Apró trükk, amivel akár több százezer forinthoz juthatsz 2017-ben gyermeked születésekor, ha még idén december 31-ig megteszed a szükséges lépteket!

 

Mi szóltunk – Ne maradj le róla!!!

 

Neked is jár ez a támogatás, ha:

 

– Még 2016-ban, vagy jövőre neked, vagy egy közeli hozzátartozódnak gyermeke születik.

 

– Neked, vagy valamelyik közeli családtagodnak volt 2016-ban bejelentett munkaviszonya.

 

– Hajlandó vagy egy 100%-ban biztonságos, garantált 16% hozamú lehetőség kihasználásáért egy kisebb vagy nagyobb összeget 180 napig kamatoztatni.

 

Ahhoz, hogy kihozd ebből a lehetőségből a számodra elérhető maximumot, valamint, hogy az ügyintézés a lehető leggördülékenyebben menjen – és a bürokrácia miatt ne maradj le róla -, fontos, hogy minél előbb vedd fel velünk a kapcsolatot, mert az évvégi határidő miatt jelentkezési sorrendben tudunk segíteni!

 

Regisztrálj ittés munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot!

 

 

Még több hasznos információt tudhatsz meg, ha feliratkozol hírlevelünkre! 🙂

 

Szeretettl:
Az Apró Léptek Csapata

 

Egy hozzászólás

  • Engi Georgina szerint:

    Tisztelt Cím!
    Érdekelne a téma. Mi tervezünk 3 babót, ha minden igaz már lehet, hogy útban is van…:) Nekem volt 2016-ban bejelentett munkaviszonyom részmunkaidőben, ami augusztusban megszűnt. Érdekelnének a részletek.

    üdvözlettel, Engi Georgina

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

18 − 14 =

Apró Léptek

A pénzügyi tudatosságnak kiemelkedő szerepe van gyermekeinkre nézve, hiszen jövőjük szabadsága, szakmai lehetőségeik függnek tőle. Ezért hoztuk létre az Apró Lépteket, amelynek legfőbb célja a szülők teljeskörű tájékoztatása és szakmai támogatása a témában, valamint egy tudatosan gondolkodó szülői közösség kiépítése.

Tippek, trükkök, rendezvények