ADVENTI AJÁNDÉKOK II.

Többszázezres lehetőségek MOST - regisztrálj és élj velük!

Százezres Adventi Ajándékok az Apró Léptektől – Második felvonás!

 

Itt az év vége, így szeretnénk Nektek segíteni abban, hogy minél több bevételt könyvelhessetek el a 2016-os évre, és békében, bőségben teljenek az Ünnepek! Viszont, ez azt is jelenti, hogy napok kérdése, és az utolsó hónapba lépünk, amikor is lehetőség van az idei adókedvezmények és támogatások kihasználására!!!

 

MOST van lehetőség azoknak az Apró Lépteknek a megtételére, még a karácsonyi kavalkád előtt, melyekkel jelentősen gazdagabb lehet ez az év!

 

Tudtátok-e például, hogy gyermek születése kapcsán, akár többszázezer forinttal is támogatja az állam a családokat?

 

Tudtátok-e, hogy minden gyermeketek ruházatával, beiskolázásával, és iskolakezdéssel kapcsolatos kiadásaitok 20%-át megspórolhatjátok??

 

 

…vagy hogy akár a lakáshiteletek törlesztőrészlete után is járhat jövőre a 20% adó-visszatérítés, ha még idén megteszitek a szükséges lépéseket?

 

És ez messze nem az összes tippünk – minden család különböző mértékben jogosult igénybe venni ezt a támogatási formát! Ez nem a családi adókedvezmény, ez azon felül JÁR! Keress minket, hogy cserébe mi is megkereshessük Neked az elrejtett támogatásokat!

 

 Mi szóltunk – Ne maradj le róla!!!

 

Ahhoz, hogy kihozd ebből a lehetőségből a számodra elérhető maximumot, valamint, hogy az ügyintézés a lehető leggördülékenyebben menjen – és a bürokrácia miatt ne maradj le róla -, fontos, hogy minél előbb vedd fel velünk a kapcsolatot, mert az évvégi határidő miatt jelentkezési sorrendben tudunk segíteni!

 

 

Regisztrálj ittés munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot!

 

Még több hasznos információt tudhatsz meg, ha feliratkozol hírlevelünkre! 🙂

 

Szeretettel:

Az Apró Léptek Csapata

 

CSAPAT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 + három =

Apró Léptek

A pénzügyi tudatosságnak kiemelkedő szerepe van gyermekeinkre nézve, hiszen jövőjük szabadsága, szakmai lehetőségeik függnek tőle. Ezért hoztuk létre az Apró Lépteket, amelynek legfőbb célja a szülők teljeskörű tájékoztatása és szakmai támogatása a témában, valamint egy tudatosan gondolkodó szülői közösség kiépítése.

Tippek, trükkök, rendezvények