Kapcsolat

Keress minket bizalommal!

Az Apró Léptek alapítói

Aranyos- Gergely Kinga

Mindig is tudtam, hogy hivatásom kapcsolódni fog a gyermekekhez...
Az Apró Léptek megálmodójaként és ``anyukájaként`` büszke vagyok arra, hogy csapatunkkal sok-sok gyermek jövőjét tesszük szebbé, biztonságosabbá. A mi küldetésünk az, hogy a jövő generációinak álmai valóra váljanak!
Édesanyaként és szakemberként is nagy örömmel tölt el, hogy a hozzánk kapcsolódó családok mennyire hálásak mindezért! A gyermekek életkezdésére való tudatos felkészüléssel a szülők saját életüket könnyítik meg, és az sem mindegy, hogy milyen pénzügyi nevelést adunk át gyermekeinknek! Ebben segít az Apró Léptek Csapata!
Hiszem, hogy sikerül társadalmi szinten változást generálnunk és így mottónk valóra válik: Tudatos szülő, szabad gyermek.

Aranyos Gergely

Van egy vízióm, van egy álmom, egy országról, ahol az emberek szabadon, állandó anyagi görcsöktől mentesen élhetnek. Ahol a családoknak így több idejük és energiájuk marad egymásra. Ahol nem lesz többé félelem és kiszolgáltatottság. Helyét biztonság, kiszámíthatóság tölti be. Ahonnan a kislányom nem akar majd elmenekülni. Ahol a gyermekeink létrehozhatnak egy „Új Világot”, mert mi letettük az alapjait. Ehhez nekünk, szülőknek magasabb szintre kell emelnünk a tudatosságunkat! Meggyőződésem, hogy ennek pedig éppen MOST van itt az ideje. Ezért hoztuk létre az Apró Lépteket.

Csatlakozz!

Az általános társadalmi-gazdasági helyzetből adódó problémák, illetve ügyfeleink visszajelzései is azt igazolják, hogy nagy szükség van a munkánkra!


Az egyre növekvő ügyféligények miatt, folyamatosan bővítjük tanácsadói csapatunkat!


A friss diplomástól, a családos korosztályig mindenki megtalálható nálunk. Amennyiben úgy érzed, hogy filozófiánkkal és céljainkkal tudsz azonosulni, csatlakozz hozzánk! Mellék-, vagy főállásban, tanácsadóként, vagy akár vezetőként is értékes tagja lehetsz az Apró Léptek Csapatának.

A munkánk elsősorban kommunikációs készségeket igényel. Az ezen felül szükséges szakmai tudást belső képzéseink során sajátíthatod el. Ebből következik, hogy a szakirányú végzettség előnyt jelenthet, de nem követelmény.


A csapatunk tagjaként egy családias környezetben, motivált emberek között, egy jó ügyet képviselve dolgozhatsz, versenyképes jövedelemért.


Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, az alábbi e-mail címre várjuk fényképes önéletrajzodat!

info@aproleptek.hu

Az Apró Léptek csapata
Az Apró Léptek csapata

Küldj nekünk üzenetet!

Név (kötelező)

E-mail (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Csapatunk

Illés Brigitta

Irodavezető

Hiszem, hogy motiváló környezetben a legbizonytalanabb ember is képes túlszárnyalni képességeit és csúcsokat dönteni.

Stefánek Dávid

Tanácsadó

Közvetlen, pozitív hatást gyakorolhatok a családok életére, ez önmagában hatalmas eredmény.

Haraszti Rita

Tanácsadó

3 gyermekes családanyaként, pedagógusként, fontosnak tartom a tudatos pénzügyi gondolkodásmód átadását a magyar családoknak!

Erdei Adina

Tanácsadó

Számomra a munkám anyaként önazonosság, szakemberként hivatás és emberként misszió.

Szabó János Örs

Tanácsadó

Senki nem írt még arról tervet, hogy szegény lesz, sok hitele lesz, vagy nem támogatja a gyerekeit. Ez a tervezés hiánya miatt történhet meg.

Györgypál Zsófia

Tanácsadó

Szívügyem, hogy munkámmal segítséget nyújtsak egy élhető, biztonságos lét és élet megteremtésében.

Kubicsek Róbert

Tanácsadó

Fontosnak tartom a saját, a gyermekem és a környezetem jövőjét is, ezért célom a pénzügyi tudatosság és függetlenség megteremtése.

Nottny Xénia

Tanácsadó

A legfontosabb, hogy visszaadjam azt a tudást amit megszereztem! Felelősségteljes döntések, pénzügyi tudatosság, egyenlő, mosolygó emberek a metrón. Egy jobb világ!

Apró Léptek

A pénzügyi tudatosságnak kiemelkedő szerepe van gyermekeinkre nézve, hiszen jövőjük szabadsága, szakmai lehetőségeik függnek tőle. Ezért hoztuk létre az Apró Lépteket, amelynek legfőbb célja a szülők teljeskörű tájékoztatása és szakmai támogatása a témában, valamint egy tudatosan gondolkodó szülői közösség kiépítése.

Tippek, trükkök, rendezvények