Beköszöntő

Szeretettel köszöntünk az Apró Léptek honlapján! Aranyos-Gergely Kinga vagyok, édesanya, közgazdász. Férjemmel, Aranyos  Gergellyel álmodtuk és alapítottuk meg az Apró Lépteket. Több mint hat éve foglalkozunk családi pénzügyi tervezéssel, érdekképviselettel. Kislányunk, Aliz születése után éreztük úgy mindketten, hogy nagy szükség van egy olyan fórumra, kommunikációs csatornára, amelyen keresztül kifejezetten a fiatalokhoz és a szülőkhöz tudunk szólni. A napjainkban zajló társadalmi és gazdasági átrendeződés komoly kihívásokkal állít szembe minket, és a következő generációkat.

 

Szülőként és pénzügyi szakemberként látjuk egyfelől a nehézségeket, másfelől a lehetőségeket, amiknek tudatában segíteni tudjuk a fiatalokat, a gyermekvállalás előtt állókat és a szülőket. Szakmai tapasztalatunk, személyes meggyőződésünk, és az egyre szélesebb körben jelentkező igény hívta életre az Apró Lépteket, amellyel célunk:

 

• Professzionális és etikus pénzügyi szolgáltatás nyújtása

• Tudatos szülői, családi közösség létrehozása

• Pénzügyi nevelés gyerekeknek és felnőtteknek

• Oktatási intézményekkel, munkáltatókkal való együttműködés kialakítása

• Rendezvények, workshop-ok, előadások  szervezése

• Olyan szolgáltatók, intézmények összegyűjtése, akik szintén a szülői tudatosságot erősítik

 

Hiszünk abban, hogy mindennel, amit teszünk, egy pozitív társadalmi változást idézünk elő. Tudjuk azt, hogy ezt a családokkal együttműködve valósíthatjuk meg. Éppen ezért az Apró Léptek teljes csapata a legnagyobb odaadással áll rendelkezésedre.

Apró Léptek

A pénzügyi tudatosságnak kiemelkedő szerepe van gyermekeinkre nézve, hiszen jövőjük szabadsága, szakmai lehetőségeik függnek tőle. Ezért hoztuk létre az Apró Lépteket, amelynek legfőbb célja a szülők teljeskörű tájékoztatása és szakmai támogatása a témában, valamint egy tudatosan gondolkodó szülői közösség kiépítése.

Tippek, trükkök, rendezvények