Apró Léptek Adventi Készülődés

Tudatos Szülői Közösség építése

Apró Léptek Adventi Készülődés

Amint azt sokan tudjátok és olvashattátok is már küldetésünkben, az Apró Lépteknek kiemelt célja elkezdeni egy tudatos pénzügyi nevelést gyermekek és felnőttek körében. Ennek érdekében egyre több olyan eseményen, rendezvényen veszünk részt, ahol lehetőségünk van beszélgetni Veletek, fiatalokkal, szülőkkel. Kaptunk felkérést már előadás tartására is, a jövőben pedig interaktív workshopokkal várunk majd titeket.

 

Mindez azonban úgy valósulhat meg, ha van egy összetartó Közösség, amely az Apró Léptek missziójával tud azonosulni, és segítenek abban, hogy a pénzügyi tudatosság egyre szélesebb körben elterjedhessen.

 

Az egész éves rendezvényezés után, szerettünk volna végre a barátainkkal és legrégebbi ügyfeleinkkel is eltölteni egy kellemes délelőttöt Karácsony előtt. Az adventi készülődésen a gyerekek szuper programokon vehettek részt, míg nekünk szülőknek lehetőségünk volt lazítani és beszélgetni picit…

 

Mint jól tudjátok, az Apró Léptek közössége családokból áll. Fontos célunk, hogy ezek a családok egymással is találkozzanak, megismerkedjenek, összekapcsolódjanak. A Karácsony előtti időszakot megfelelőnek láttuk arra, hogy elkezdjük a közösségépítő összejöveteleink sorozatát.

 

A gyerekek a következő izgalmas programokon vehettek részt:

 

– Bábjáték előadás, Mikulásos/Karácsonyi témában, hozzá kapcsolódó kézműves foglalkozással

– Zeneovis dínom-dánom karácsonyi dalokkal Haraszti Rita vezetésével

– Arcfestés

– Mézeskalács díszítés és

– Fotó készítése a családokról 🙂

 

A nagy sikerre való tekintettel, szeretnénk, ha az idei után hagyománnyá válna az Apró Léptek Adventi Készülődés!

 

 

Szeretettel:
Az Apró Léptek Csapata

 

CSAPAT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × 5 =

Apró Léptek

A pénzügyi tudatosságnak kiemelkedő szerepe van gyermekeinkre nézve, hiszen jövőjük szabadsága, szakmai lehetőségeik függnek tőle. Ezért hoztuk létre az Apró Lépteket, amelynek legfőbb célja a szülők teljeskörű tájékoztatása és szakmai támogatása a témában, valamint egy tudatosan gondolkodó szülői közösség kiépítése.

Tippek, trükkök, rendezvények